۱۳۹۶ شهریور ۱, چهارشنبه

مجاهد شهید حسن غفوری غریب


مشخصات مجاهد شهید حسن غفوری غریب
محل تولد: مشهد
شغل - 
تحصيل: -
سن: 26
محل شهادت: مشهد
زمان شهادت: 1367

به یاد مجاهد سربدار حسن غفوری غریب
شرحی کوتاه از زندگینامه حسن غفوری
مجاهد شهید حسن غفوری متولد مشهد 1339، دانش‌آموز سال چهارم نظری در رشته اقتصاد اجتماعی بود.
حسن از میلیشیاهایی بود که در سال 58هوادار شده و یکی از فعالترین دانش‌آموزان دبیرستان امیرکبیر مشهد بود. حسن در اول تیر 1360، به همراه 7میلیشیای دیگر دستگیر شد. او در آن زمان در قسمت پشتیبانی انجمن دانش‌آموزان بود.
حسن در دادگاه به 5سال زندان محکوم شد و بیشتر ایام محکومیت خود را در زندان وکیل‌آباد مشهد سپری کرد.
حسن یکی از مقاومترین زندانیان بند بود و به همین دلیل نیز بعد از پایان دوران محکومیت او را آزاد نکردند. این میلیشیای دلیر را در جریان قتل‌عام سال 67، بدار آویختند.

دو خاطره‌ از حسن غفوری:
یکی از همبندان او خاطره‌یی از او نقل کرده است:
در تیر سال 65از بلندگوهای بند اعلام کردند یکی از زندانیان به حکم تعزیری محکوم شده است و حکم تا دقایقی دیگر در هواخوری بند 2از بند 5سیاسی به اجرا در می‌آید. ما برای این که بدانیم چه خبر شده است به‌هواخوری رفتیم. در میان حیاط یک نیمکت تمام فلزی گذاشته بودند. بعد از جستجو، حسن غفوری را میان چندین پاسدار دیدیم. در کنار آنها دادیار ناظر زندان وکیل آباد، حاجی ولی پور و حسین قانع، جلادی که به لاجوردی مشهد معروف بود، و چند مزدور دادیار دیگرایستاده بودند. چند دقیقه بعد حکم تعزیر خوانده شد.
معلوم شد گناهش این است که یکی از کتابهای سازمان را از کتابخانه زندان برداشته و خوانده است. برای حسن 50ضربه شلاق حکم کردند. حکم را مخصوصاً در هواخوری اجرا کردند تا از بقیه زندانیان هم زهر چشم بگیرند. حسن را به روی نیمکت خواباندند و با شلاق بافته‌شده چرمی از پشت گردن تا کف پا، پشت سرهم و محکم فرود آوردند. اما او حتی «آخ» هم نگفت. آخر سر هم از جایش بلند شد، و انگار نه انگار که اصلاً شلاق خورده است رو به پاسدار شلاق زننده کرد و با تمسخر گفت: «دست شما درد نکند» و به کناری رفت.
در خاطرات یکی دیگر از همبندان حسن آمده است:
«وقتی تشکیلات درون زندان لو رفت تعدادی از بچه‌ها را برای مدت چند ماه به شکنجه‌گاه سپاه منتقل کردند. یکی از آنها حسن بود. وقتی برگردانده شد او را به قرنطینه و سلول انفرادی بردند. او بسیار شاداب و سر حال بود. وقتی می‌خندید همه می‌فهمیدند که اوست و برای این که بچه‌ها را سرحال و زنده ببیند و روحیه جمعی را بالا ببرد از خودش مایه می‌گذاشت. او همیشه می‌گفت: «آدم در قبال سازمان مسئول است. حق ندارد حتی یک خراشیدگی روی پوست بدن خودش بیندازد. چون هیچ‌کس مال خودش نیست».

مریم رجوی: مجاهدین قتل‌عام شده در سال ۶۷، به همین راه و رسم وفادار بودند. آنها بر سر موضع خود، برای نبرد در برابر ولایت فقیه، ایستادند. آنها بنیان‌گذار سنتی شدند که «سر موضع بودن» نام گرفت. و جنبش ما به‌ این دلیل ماندگار و رویان است که بر سر موضع آزادی مردم ایران ایستاده است.

با ما در کانال تلگرام پیشتازان راه آزادی ایران همراه باشید
https://t.me/shahidanAzadai96

۱۳۹۶ مرداد ۲۵, چهارشنبه

مجاهد شهید محمد حسن گرمسیری


مشخصات مجاهد شهید محمد حسن گرمسیری
محل تولد: مشهد
شغل: تكنسین
سن: 40
محل شهادت: تهران
زمان شهادت: 1360

متاسفانه از اين شهيد  قهرمان عکس، خاطرات و زندگینامه نداريم بنابراين از هموطنانى كه اين قهرمان خلق را مي‌شناسند درخواست داريم اطلاعات خود را به آدرس aida.nikjo@gmail.com براى ما ارسال كنند.

مریم رجوی: نام‌های آنها را خمینی پنهان کرد، اما نام‌آورترین زنان و مردان تاریخ معاصر ایران‌اند.
مزارهایشان را مخفی کرده‌اند، اما حاضرترین و آشکارترین وجود رزمنده ملت ایران‌اند.
و سال‌هاست بر سر دار رفته‌اند، اما سرود سرخ آزادی بر زبان آنها جاری است.

با ما در کانال تلگرام پیشتازان راه آزادی ایران همراه باشید
https://t.me/shahidanAzadai96

۱۳۹۶ مرداد ۲۲, یکشنبه

مجاهد شهید سیدجعفر هاشمی


مشخصات مجاهد شهید سیدجعفر (طاهر) هاشمی
محل تولد: تربت حیدریه
شغل - 
تحصيل: -
سن: 30
محل شهادت: کرج
زمان شهادت: 1367

به یاد مجاهد شهید سیدجعفر (طاهر) هاشمی
از سرداران سربدار قتل‌عام 67
مجاهد شهید سید‌جعفر هاشمی درحالیکه دانش‌آموز سال آخر دبیرستان بود؛ در جریان قیام ضدسلطنتی در شهرستان تربت‌حیدریه با سازمان آشنا شد. وی پس از انقلاب ضدسلطنتی با گشوده شدن دفتر مجاهدین در مشهد، در بخش‌دانش‌آموزی سازمان، در خیابان کوهسنگی مشهد فعالیت خود را آغاز کرد.
جعفر در یک خانواده مذهبی بزرگ شده بود. وی با تعمیق هرچه بیشتر مرزبندی مجاهدین با حاکمیت رژیم آخوندی، در مقابل فشارهای خانواده (‌مادروخواهرش) که بعد از انقلاب تبدیل به عوامل رژیم آخوندی شده بودند، جانانه ایستاد و با قاطعیت انقلابی و قطع پیوند خود با آنها، با شوری وصف‌ناپذیر به خانواده آرمانیش، مجاهدین پیوست. این انتخاب آگاهانه از وی شخصیتی بسیار پرشور و مستحکم ساخته بود. بدین ترتیب بود که جعفر مبارزه حرفه‌یی را با فعالیت‌های سیاسی-افشاگرانه در صفوف مجاهدین در مداری بس بالاتر آغاز کرد. جعفر یکی از کادرهای اولیة انجمن دانش‌آموزان مسلمان مشهد بود.
او بلافاصله بعد از تشکیل انجمن مسئولیت بخش انتشارات را عهده‌دار شد. توزیع نشریه مجاهد در بخش دانش‌آموزی سازمان در مشهد از مسئولیت‌های اخص جعفر بود. بعد از 30خرداد 60، در حال آمادگی برای یک ماموریت بود که مورد شناسایی مزدوران قرار گرفت و دستگیر شد. جعفر از کادرهای تشکیلات زندان بود. او همواره در هر جمعی، با شور و نشاط و توان سازماندهی، صفی از مقاومت بر علیه پاسداران و زندانبانان رژیم آخوندی ایجاد می‌کرد. جعفر از ورزشکاران ورزیده در رشته ژیمناستیک بود. او از هر فرصتی در زندان، فنون ژیمناستیک را به هم‌بندیانش آموزش می‌داد و به این ترتیب روحیه رزمندگی را در میان آنان تقویت می‌کرد. او هم‌چنین در انجام ورزش روزانه و حفظ آمادگی بدنی نیز تلاش بسیاری داشت.
از دیگر فعالیت‌های جعفر در زندان برگزاری برنامه‌های هنری، خواندن ترانه‌ها و سرودهای انقلابی بود. جعفر به‌دلیل مقاومت قهرمانانه‌اش از آنجاییکه دست مزدوران رژیم به‌دلیل نسبت خانوادگی با عوامل رژیم در تربت‌حیدریه (پدر بزرگ جعفر امام جمعه ترتبت‌حیدریه بود) در اعدام وی بسته بود، به آذار و اذیت او می‌پرداختند. از این‌رو پیوسته او را در زندان جابه‌جا کرده و در سلول‌های انفرادی و یا بند قرنطینه نگهداری می‌شد. جعفر به‌رغم ابتلا به بیماری میگرن شدید، هیچ‌گاه خود را به آن تسلیم نمی‌کرد.
جعفر بعد از طی دوران بازجویی‌اش در بیدادگاه ضدانقلاب! رژیم به 15سال زندان محکوم شد. اما با‌شکوه‌ترین فراز مبارزه جعفر در زندان در سال 64بوقوع پیوست. زمانی که در قرنطینه زندان وکیل‌آباد با پیک‌های سازمان، که در حین مأموریت دستگیر و روانه زندان شده بودند، هم اتاق شد. جعفر از طریق آنان پیام انقلاب ایدئولوژیک سازمان را فراگرفت، از آن پس مبلغ راستین انقلاب ایدئولوژیک در زندان شد! او با درک عمیق از جوهر انقلاب ایدئولوژیک یعنی مفهوم «ضد‌تعادل‌قوایی» آن، خط «حداکثر تهاجم» را شعار و دستور روز خود قرار داد، بی‌شکاف از تمامی مواضع سازمان دفاع کرد! این در حالی بود که در آن دوران دفاع علنی از مواضع سازمان به‌شدت سرکوب و معادل پذیرش شکنجه و اعدام بود... ! جعفر بعد‌ها پیام انقلاب ایدئولوژیک را به سایرزندانیان در بندهای دیگر منتقل و جمعی از آنان را با خود همراه کرد.
به این‌ترتیب پیام انقلاب مرزها را در نوردید، از بندی به بندی، از زندانی به زندان دیگر زندانیان تشنه انقلاب را سیراب و شعله مقاومت در زندان را هر‌چه فروزانتر کرد. هم‌او بود که مبلغ خط «حداکثر تهاجم» درزندانهای اوین و گوهردشت شد و با تهاجم حداکثرش پاسداران شب را تحقیرکرده و تلسم سرکوب در زندان را شکست... ! بسیاری از زندانیان مجاهد و غیرمجاهد در زندان گوهردشت ، از تأثیرات شگرف جعفر بر روی خود چه در همان دوران و چه بعد از آزادی از زندان گفتنی‌های زیادی دارند.
او از پنجره سلول انفرادی در طبقه سوم زندان گوهردشت با فریاد رعد‌آسایش زندانیان مجاهد را خطاب قرار میداد، خود را سرباز کوچک مسعود می‌نامید و زندانیان را به انقلاب اید‌ئولوژیک فرا می‌خواند... ! او و دوستان تبعیدیش از زندان مشهد شیدا و بی‌قرار تمام پرده‌های ترس و تردید را دریدند! آنها بودند که برای نخستین بار پیام انقلاب ایدئولوژیک مجاهدین را به‌درون زندان آورده و خود نیز با خونشان بر‌حقانیت آن گواهی دادند.
درود بر سید‌جعفر هاشمی، جابر، حمید ریاضی، دکتر محسن فغفور‌مغربی، رضا اربابی، غلامرضا محمدی... !

با ما در کانال تلگرام پیشتازان راه آزادی ایران همراه باشید
https://t.me/shahidanAzadai96

۱۳۹۶ مرداد ۲۰, جمعه

نيشابور، با مزارهاي ويران شده مجاهدينش


نيشابور، شهر فرهنگ و فيروزه، مدفن بسياري از بزرگان ادب و فرهنگ ايران زمين است كه هريك افتخاري براي تاريخ ما محسوب مي شوند. از مزار عمرخيام و شيخ فريدالدين عطار گرفته تا مزار استاد كمال الملك در اين خطه است. نيشابور البته در تاريخ خود قتل عام تركان غز در جنگ با سلطان سلجوقي را از ياد نبرده است. نوشته اند آنان تنها در دو محله نيشابور پانزده هزار مرد را قتل عام كردند. و كوههاي سر به فلك كشيده بينالود هرگز فراموش نخواهند كرد كه مغولان به شهري تاختند كه يك ميليون جمعيت داشت با 12هزار قنات و خان مغول دستور به كشتار و قتل عام و سوزاندن داد. اما به راستي كه چه قتل عام و كشتاري بدتر از آن چه آخوندهاي ارتجاعي حاكم بر ايران با شهرهاي ميهن و از جمله نيشابور كرده اند. بي ترديد بعد از حمله مغول اختاپوس آخوندي بليه سنگين ترين بلايي بوده است كه برسر نيشابور به عنوان شهري كه مهد فرهنگ و عرفان بوده است آمده است. از اين نظر نيشابور به مجاهدين پاكبازي مفتخر است كه سر تسليم در برابر آخوندهاي ضد دين و ضد فرهنگ نياوردند. 
گورستان بهشت فضل نيشابور مدفن برخي از مجاهدين اين خطه است. گورستاني كه آخوندها در وحشت از جنايات خود و محبوبيت روزافزون فرزندان پاكباز مجاهد اين خطه حتي تحمل چند متر خاك را براي آنها نداشتند. با شقاوتي بي مانند ويرانش كرده و بر روي مزارها خيابان كشي كردند  و آن را به صورتي ميدانگاهي در آوردند. به اين اميد واهي كه نام مجاهدين از يادها برود و مردم با فرهنگ نيشابور فرزندان مجاهد خود را فراموش كنند. اما اگر خليفه عباسي جسد «محمد بن محمد» فرمانده انقلابي عليه خود را سوزاند و به خاك سپرد مردم با فرهنگ نيشابور لقب «امامزاده محروق» را به او دادند و ياد شورش انقلابي اش عليه خليفه بغداد را جاودانه كردند بي ترديد خليفه تهران نيز در ترفند و نيرنگ خود مبني بر ويران كردن و از بين بردن آثار مزارهاي مجاهدين با شكست روبه رو خواهد شد و مردم آگاه نيشابور در آينده اي نه چندان دور بر مزار فرزندان مجاهد خود جشن پيروزي خواهند گرفت زيرا كه مزار مجاهدين سر باخته در راه آزادي را در سينه مهرورزان جاي دارد. و دور نيست كه بر مزار آنها رفيع ترين بناها بر پا شود .
بعد از وفات تربت ما بر زمين مجوي
در سينه هاي مردم دانا مزار ماست

مریم رجوی: از خانواده‌های شهیدان و زندانیان سیاسی می‌خواهم که با حضور بر سر مزار شهیدان، حق پایمال‌شده خود برای برپایی مراسم بزرگداشت فرزندان قهرمان خود را به رژیم آخوندی تحمیل کنند. 

با ما در کانال تلگرام پیشتازان راه آزادی ایران همراه باشید
https://t.me/shahidanAzadai96

۱۳۹۶ مرداد ۱۹, پنجشنبه

مجاهد شهید علی میرشاهی


مشخصات مجاهد شهید علی میرشاهی
محل تولد: مشهد
شغل - 
تحصيل: -
سن: 25
محل شهادت: مشهد
زمان شهادت: 1367

مریم رجوی: نام‌های آنها را خمینی پنهان کرد، اما نام‌آورترین زنان و مردان تاریخ معاصر ایران‌اند.
مزارهایشان را مخفی کرده‌اند، اما حاضرترین و آشکارترین وجود رزمنده ملت ایران‌اند.
و سال‌هاست بر سر دار رفته‌اند، اما سرود سرخ آزادی بر زبان آنها جاری است.

با ما در کانال تلگرام پیشتازان راه آزادی ایران همراه باشید
https://t.me/shahidanAzadai96

۱۳۹۶ مرداد ۱۲, پنجشنبه

مجاهد شهید جمشید رزق آباد


مشخصات مجاهد شهید جمشید رزق آباد
محل تولد: مشهد
تحصيل: دانش آموز
سن: 18
محل شهادت: مشهد
زمان شهادت: 1364

مریم رجوی: از خانواده‌های شهیدان و زندانیان سیاسی می‌خواهم که با حضور بر سر مزار شهیدان، حق پایمال‌شده خود برای برپایی مراسم بزرگداشت فرزندان قهرمان خود را به رژیم آخوندی تحمیل کنند. 

با ما در کانال تلگرام پیشتازان راه آزادی ایران همراه باشید
https://t.me/shahidanAzadai96

مجاهد شهید مرتضی لقاء برازنده

مرتضی لقاء برازنده (امین) سال۱۳۳۶ در شهر مشهد به‌دنیاآمد. پس از گذراندن تحصیلات متوسطه وارد دانشگاه شد. مرتضی یکی از هزاران دانشجویی است که ...